Spania

Reacția oficialilor Barcelonei după ce presa internațională anunța întâlnirea cu agentul lui Lewandowski! Detalii despre situația lui Dembele 

Robert Lewandowski (33 ani) poate pleca de la Bayern Munchen în vară, iar Barcelona este interesată de serviciile sale. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 08:41
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 08:45

Atacantului polonez îi expiră contractul în iunie 2023, iar oficialii lui Bayern Munchen doresc să îi prelungească înțelegerea, însă cele două părți nu sunt de acord în legătură cu termenul contractului. În acest sens, Lewandowski s-a arătat dispus să o părăsească pe campioana Germaniei în vară, iar presa internațională a anunțat că unul dintre cluburile interesate este Barcelona. 

Catalanii sunt în căutarea unui atacant, iar prima țintă ar fi fost Erling Haaland, însă suma de transfer a atacantului norvegian este prea mare pentru Barcelona, în contextul problemelor economice de la club. Astfel, oficialii de pe Camp Nou s-au reorientat, iar alegerea este Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen. 

Mateu Alemany a reacționat după ce s-a scris că s-a întâlnit cu agentul lui Lewandowski 

Recent, presa iberică a anunțat că Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, s-ar fi întâlnit cu Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski, într-un restaurant din capitala Cataluniei, pentru a discuta un posibil transfer. Oficialul catalanilor a vorbit înainte de duelul cu Mallorca, de duminică seară, 2-1, și a negat zvonurile apărute. 

„Nu îmi place să vorbesc despre negocieri. Vă pot asigura că nu a existat o întâlnire cu reprezentantul lui Lewandowski. Când un jucător se află sub contract, prima dată ne adresăm clubului său”, a declarat Alemany citat de cotidianul SPORT

Detalii despre situațiile lui Gavi și Ousmane Dembele 

Totodată, Mateu Alemany a vorbit și despre situațiile contractuale ale lui Gavi, căruia îi expiră contractul în 2023, însă în prezent are o clauză de reziliere extrem de mică, dar și a lui Ousmane Dembele, care rămâne liber de contract în vară și poate pleca pe gratis. Oficialul catalanilor a declarat că jucătorii își doresc să rămână la echipă, însă principalul impediment este de ordin financiar. 

„Amândoi vor să rămână, însă trebuie să fim stricți. Toți știu cum stăm din punct de vedere al fair-play-ului financiar. Cifrele sunt publice. Au existat în trecut gândiri diferite și e dificil să schimbi totul peste noapte. Trebuie să luăm totul în calcul și să ne adaptăm la realitate. Sunt procese dificile, însă ce e importat e că cei doi vor să rămână și vom face tot posibilul pentru asta”, a adăugat Alemany.

Modifică setările cookies