Atletico Madrid fc barcelona Mateu Alemany Spania

Lovitură în La Liga! Atletico Madrid, la un pas de un transfer spectaculos de la FC Barcelona

După trei ani petrecuți în Catalonia, Mateu Alemany a plecat de la FC Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 17:14
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 17:29

Artizanul celor mai importante transferuri din ultimele sezoane, ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă catalanii, a pus capăt experienței la FC Barcelona, înlocuitorul său fiind Deco. 

Mateu Alemany, aproape de Atletico Madrid

Presa din Spania dezvăluie că Mateu Alemany este aproape de a ajunge la Atletico Madrid, președintele clubului fiind interesat să profite de situația acestuia, după ce a rămas liber de contract. 

Miguel Angel Gil este admiratorul lui Mateu Alemany de când acesta a lucrat la Mallorca, apoi la Valencia, formație care a câștigat Cupa Spaniei cu jucători aduși de directorul sportiv. 

Deco, noul oficial de la FC Barcelona

Deco s-a întors la FC Barcelona la 15 ani distanță de la plecarea de pe Camp Nou.  

Deco, 46 ani, care timp de câteva luni a lucrat îndeaproape cu Alemany la alcătuirea lotului pentru noua stagiune, a semnat un contract pe trei sezoane şi a devenit astfel noul om de încredere al preşedintelui Joan Laporta în domeniul sportiv.

Internaţional portughez de origine braziliană, Deco a jucat între 2004 şi 2008 la Barcelona, cu care a câştigat campionatul Spaniei, în 2005 şi 2006, şi Liga Campionilor în 2006. El a strâns 75 de selecţii şi 5 goluri la naţionala lusitană. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!