Spania

Întâlnire între oficialii Barcelonei și agentul lui Robert Lewandowski! Care e oferta propusă de catalani 

Robert Lewandowksi (33 ani) ar putea pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 11:04
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 11:06

Contractul atacantului polonez expiră în iunie 2023, însă își dorește o nouă înțelegere pe o durată mai lungă de timp, minimum trei ani, iar dacă oficialii lui Bayern nu sunt dispuși să îi ofere un astfel de contract, Lewandowski s-a arătat pregătit pentru o schimbare. Barcelona se află în cursa pentru semnătura golgheterului lui Bayern, scriindu-se în repetate rânduri că oficialii catalani ar fi ajuns la o înțelegere verbală cu fotbalistul. 

Întâlnire între oficialii Barcelonei și agentul lui Robert Lewandowski 

În acest sens, Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, cel care s-a ocupat de transferurile din iarnă, s-a întâlnit cu agentul jucătorului, Pini Zahavi într-un restaurant din Barcelona, informează jurnalistul Gerard Romero. Catalanii lucrează pe mai multe „fronturi”, dorind să îi prelungească înțelegerea lui Ousmane Dembele, dar și să își asigure un fotbalist letal pentru atac. 

Alemany și impresarul s-au întâlnit pentru a discuta pretențiille economice și contractuale ale lui Robert Lewandowski. Ziaristul a anunțat că Barcelona ar fi dispusă să ofere în jurul sumei de 30-35 de milioane de euro pentru transferul atacantului polonez, un contract valabil pe două sezoane, cu încă unul opțional. 

În acest sens, misiunea lui Pini Zahavi este să discute cu oficialii lui Bayern Munchen pentru a-l lăsa pe golgheterul echipei să plece. Cotidianul Bild informează că agentul lui Robert Lewandowski se va întâlni în cursul acestei săptămâni cu reprezentanții campioanei Germaniei. 

  • 50 de milioane de euro este cota lui Robert Lewandowski conform Transfermarkt. 
  • 48 de goluri și 6 assist-uri are atacantul polonez în acest sezon, în 43 de meciuri jucate. 
Modifică setările cookies