Spania

Răsturnare de situație în cazul lui Antonio Rudiger? Dorit de Juventus și Real Madrid, fundașul german negociază cu o mare rivală

Antonio Rudiger (28 de ani), fundașul central al lui Chelsea, se află în ultimele luni de contract cu londonezii, iar germanul are șanse mari să schimbe echipa din vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 17:06
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 17:39

De patru ani și jumătate pe Stamford Bridge, după transferul de la AS Roma, pentru 35 de milioane de euro, Rudiger este titular incontestabil la campioanei Europei.

Chiar dacă încă nu a hotărât dacă pleacă sau nu de pe Stamford Bridge, salariul fiind un aspect important, Antonio Rudiger ia în calcul și alte opțiuni. 

Cluburi importante precum Real Madrid sau Juventus sunt interesate de serviciile fotbalistului, însă impresarul neamțului s-ar fi întâlnit cu oficialii formației FC Barcelona, potrivit Sky Sports. Din informațiile apărute în articol, cele două părți ar fi discutat mai bine de trei ore.

Barcelona a rezolvat două transferuri pentru sezonul următor

Chiar dacă mai sunt două luni până la încheierea sezonului, Barcelona a rezolvat deja două transferuri, după cum a anunțat președintele Joan Laporta

„Am rezolvat două transferuri pentru următorul sezon. Unul este mijlocaș, iar celălalt fundaș central. Nu am voie să le spun numele”, a spus Joan Laporta.

Cel mai probabil, este vorba despre Franck Kessie de la AC Milan și Andreas Christensen, de la Chelsea. Ambii s-au înțeles cu gruparea catalană, pentru care vor juca din vară, iar primul a făcut deja vizita medicală.

Modifică setările cookies