Antonio Rudiger Chelsea Anglia

Salariul exorbitant pe care îl cere Rudiger pentru a rămâne la Chelsea. Doi granzi au intrat imediat pe fir

Antonio Rudiger (28 de ani), fundașul central al lui Chelsea, se află în ultimele luni de contract cu londonezii, iar germanul are șanse mari să schimbe echipa din vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2022, 20:57
Data actualizarii: Luni 07 Februarie 2022, 21:01

De patru ani și jumătate pe Stamford Bridge, după transferul de la AS Roma, pentru 35 de milioane de euro, Rudiger este titular incontestabil la campioanei Europei, însă internaționalul german pune o condiție greu de realizat pentru a rămâne la Chelsea.

Antonio Rudiger, aproape de plecarea de la Chelsea

Rudiger ar solicita un salariu anual de aproximativ 12 milioane de euro, mai mult decât dublu față de remunerația din prezent, scrie Mundo Deportivo, care citează The Athletic. 

Chelsea nu vrea să renunțe la stoperul german, iar londonezii ar fi dispuși să-i ofere un salariu de 7,5 milioane de euro pe sezon, sumă departe de pretențiile lui Rudiger.

Sursa citată scrie că Real Madrid și Paris Saint-Germain ar putea profita de situația lui Antonio Rudiger. Ambele monitorizează situația germanului și ar intenționa să îl oferteze în vară, când va putea semna gratis.

Rudiger a strâns 181 de meciuri la Chelsea și a câștigat patru trofee - Liga Campionilor, Supercupa Europei, Europa League și Cupa Angliei.

  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui Rudiger, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies