Gerard Pique Barcelona conturi Real Madrid Santiago Bernabeu Spania

Raspunsul GENIAL oferit de Gerard Pique la intrebarea "De cate ori ai facut dragoste in ultima luna?" Suma incredibila pe care o are in conturi! VIDEO

Gerard Pique a fost invitat in emisiunea La Resistencia, iar raspunsurile lui au fost savurate de public.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019, 08:57
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2019, 09:02

Fundasul Barcelonei, Gerard Pique, a oferit un interviu inedit in cadrul emisiunii La Resistencia, reusind sa raspunda cu mult umor la cateva intrebari incomode.

Cea mai interesanta intrebare a fost "De cate ori ai facut dragoste in ultima luna?", iar raspunsul fundasului a fost unul pe masura, ironizand marea rivala Real Madrid: "Pot include si meciurile de pe Santiago Bernabeu?".

Moderatorul emisiunii, David Broncano, este obisnuit sa ii intrebe pe invitatii sai despre sumele pe care acestia le au in conturi, iar Pique nu a fost scutit de aceasta curiozitate. Raspunsul fotbalistului de la Barcelona a fost din nou unul plin de umor: "Am mai multi bani decat bugetul lui Espanyol pe acest an".

Din platoul emisiunii s-a auzit cifra de 57 de milioane de euro, iar Pique a replicat imediat: "Ah, am mai mult de atat. Mult mai mult", a raspuns fundasul.

VIDEO:

Modifică setările cookies