Barcelona Leo Messi Ousmane Dembele Spania Gestul cu care Dembele i-a castigat pe Messi si Pique! Ce a facut in vestiar dupa ce a luat o amenda de peste 100.000 de euro pentru intarzierile repetate

Gestul cu care Dembele i-a castigat pe Messi si Pique! Ce a facut in vestiar dupa ce a luat o amenda de peste 100.000 de euro pentru intarzierile repetate

Ousmane Dembele a fost amendat cu peste 100.000 de euro de sefii Barcelonei pentru intarzierile sale repetate la antrenamente. Spre deosebire de conducere, Messi si Pique l-au iertat pe francez.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 14:12
Data actualizarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 14:21

Ousmane Dembele nu a reusit sa ii induplece pe sefii Barcelonei si s-a ales cu o amenda de peste 100.000 de euro pentru intarzierile repetate la antrenamentele echipei. Presa spaniola scrie ca tanarul de 21 de ani a ratat mai multe sedinte de pregatire pentru ca a dormit prea mult. El nu reusea sa se trezeasca dimineata pentru ca pierdea noptile pe internet, jucandu-se.

Daca pe sefi nu a reusit sa ii convinga ca merita iertat, altfel stau lucrurile cu Messi si Pique.

Cotidianul catalan Sport scrie ca Dembele i-a "convocat" pe toti colegii de la Barcelona in vestiar si le-a cerut iertare pentru gesturile sale. De asemenea, a promis ca nu se va mai intampla sa intarzie si ca de acum se va concentra 100% asupra performantei.

De altfel, unul dintre colegii sai, Carles Alena, a confirmat acest lucru dupa meciul cu Tottenham.

"Ousmane si-a cerut scuze in vestiar, noi am acceptat. Stie ca a gresit. Este un jucator exceptional si un baiat de treaba, suntem alaturi de el si trebuie sa ii aratam asta la randul nostru", a spus Alena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!