Spania

Ramos putea evita un SCANDAL PLANETAR! Motivul incredibil pentru care a fost prins: "Nu e vina lui, nu trebuia lasat!"

Sergio Ramos ar fi fost prins dopat de doua ori, iar UEFA ar fi musamalizat cazul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Noiembrie 2018, 09:06
Data actualizarii: Sambata 24 Noiembrie 2018, 09:12

Cei de la Marca au stat de vorba cu responsabilul unitatii de control al performantei din cadrul Agentiei Anti-Doping spaniole, Zigor Moltavo, care a explicat ce s-a intamplat, de fapt, in cazul Sergio Ramos. 

Capitanul Realului ar fi fost prins dopat cu Dexametazona in 2017, prima data intr-un meci din campionat cu Malaga, iar a doua oara in finala Champions League din 2017, jucata impotriva celor de la Juventus. 

Doctorul celor de la Real ar fi luat toata vina asupra lui, spunand ca el i-a injectat substanta jucatorului, astfel ca acesta din urma a scapat nepedepsit. 

Specialistul Zigor Moltavo a explicat ce s-a intamplat. 

"Dexametazona este un corticosteroid utilizat pe scara larga, unul dintre cele mai comune in ceea ce priveste utilizarea si care nu implica probleme legale. Aceasta substanta amelioreaza inflamatiile si este folosita pentru tratarea diverselor forme de artrita, alergii severe, probleme cu tiroida sau cu intestinele, chiar si astmul. Dexametazona este folosita si in tratamentul diverselor tipuri de cancer", a explicat Moltavo. 

In ceea ce priveste problema lui Sergio Ramos, specialistul are o explicatie clara. Fotbalistul nu trebuia sa faca dus dupa administrarea medicamentului si inainte de controlul antidoping. 

"Nu este vina lui, nu trebuia lasat, cei care trebuiau sa-l urmareasca trebuia sa-l avertizeze. Apararea in acest caz va fi simpla", a incheiat Zigor Moltavo. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies