UEFA Aleksander Ceferin Sergio Ramos dopaj Sergio Ramos dopat sergio ramos scandal dopaj Spania

Raspunsul TRANSANT al presedintelui UEFA cand a fost intrebat despre scandalul de dopaj in care e implicat Sergio Ramos! Cum e privit cazul de forul european

Sergio Ramos ar fi picat doua teste de dopaj in 2017, iar UEFA ar fi musamalizat cazul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Decembrie 2018, 15:32
Data actualizarii: Luni 03 Decembrie 2018, 15:39

Presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit pentru prima data public despre scandalul de dopaj din jurul lui Sergio Ramos. 

Oficialul forului european a avut o reactie transanta atunci cand a fost intrebat daca UEFA va cere explicatii suplimentare in cazul testelor anti-doping pe care le-a facut capitanul celor de la Real Madrid. 

"Nu mai e nimic de cerut. UEFA are o confirmare scrisa, o scrisoare de la Agentia Mondiala Anti-doping in care se spune clar ca totul a fost corect. Eu au cea mai mare autoritate in aceste chestiuni si daca ei spun ca totul este in regula, atunci nu mai am nimic de spus", a declarat Ceferin. 

Cotidianul german Der Spiegel a pus mana pe multe documente de la UEFA, iar intre ele se scrie despre un test antidoping picat de Sergio Ramos de doua ori, o data chiar inaintea finalei Champions League din 2017! Oficialii UEFA ar fi musamalizat cazul, desi au fost alertati de situatia capitanului de la Real Madrid.

In 2017, Real Madrid a invins Juventus cu 4-1 in finala Champions League de la Cardiff. Aceleasi dezvaluiri anunta ca Ramos a mai picat un test la un meci de campionat din luna aprilie 2017. 

Conform raportului, Ramos a fost depistat pozitiv cu Dexametazona, o substanta ce poate fi folosita cu conditia ca UEFA sa fie anuntata din timp. Acest lucru nu s-a intamplat.

Modifică setările cookies