Raspunsul TRANSANT al presedintelui UEFA cand a fost intrebat despre scandalul de dopaj in care e implicat Sergio Ramos! Cum e privit cazul de forul european

Raspunsul TRANSANT al presedintelui UEFA cand a fost intrebat despre scandalul de dopaj in care e implicat Sergio Ramos! Cum e privit cazul de forul european

Luni 03 Decembrie 2018, 15:32

Sergio Ramos ar fi picat doua teste de dopaj in 2017, iar UEFA ar fi musamalizat cazul. 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit pentru prima data public despre scandalul de dopaj din jurul lui Sergio Ramos. 

Oficialul forului european a avut o reactie transanta atunci cand a fost intrebat daca UEFA va cere explicatii suplimentare in cazul testelor anti-doping pe care le-a facut capitanul celor de la Real Madrid. 

"Nu mai e nimic de cerut. UEFA are o confirmare scrisa, o scrisoare de la Agentia Mondiala Anti-doping in care se spune clar ca totul a fost corect. Eu au cea mai mare autoritate in aceste chestiuni si daca ei spun ca totul este in regula, atunci nu mai am nimic de spus", a declarat Ceferin. 

Cotidianul german Der Spiegel a pus mana pe multe documente de la UEFA, iar intre ele se scrie despre un test antidoping picat de Sergio Ramos de doua ori, o data chiar inaintea finalei Champions League din 2017! Oficialii UEFA ar fi musamalizat cazul, desi au fost alertati de situatia capitanului de la Real Madrid.

In 2017, Real Madrid a invins Juventus cu 4-1 in finala Champions League de la Cardiff. Aceleasi dezvaluiri anunta ca Ramos a mai picat un test la un meci de campionat din luna aprilie 2017. 

Conform raportului, Ramos a fost depistat pozitiv cu Dexametazona, o substanta ce poate fi folosita cu conditia ca UEFA sa fie anuntata din timp. Acest lucru nu s-a intamplat.VIDEO PROTVPLUS.RO

BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BRAT