Cristiano Ronaldo Manchester United Real Madrid Spania

Presa din Spania a dezvăluit planul pus la cale de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este foarte aproape de plecarea de la Manchester United, după interviul pe care l-a acordat recent și în care și-a făcut publice toate nemulțumirile legate de situația de la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 16:16
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 16:27

Ronaldo a vorbit în cadrul interviului despre aspectele la care clubul de pe Old Trafford ”scârțâie” și nu l-a menajat nici pe antrenorul echipei, Erik ten Hag.

Conform presei internaționale, celor de la Manchester United nu le-au picat deloc bine declarațiile lui CR7 și se ia în calcul o despărțire încă din această iarnă.

Cristiano Ronaldo vrea să se întoarcă la Real Madrid!

Pe lista echipelor interesate de starul portughez au apărut nume precum Sporting Lisabona, Chelsea și Napoli, dar se pare că planul pe care Cristiano l-a pus la cale este cu totul altul. Acesta ar vrea să se întoarcă la Real Madrid, clubul alături de care a obținut cele mai mari performanțe din carieră, notează Sport.es.

Cristiano Ronaldo a evoluat pentru Real Madrid între 2009 și 2018. A fost transferat de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro, o sumă-record la acea vreme, și a fost vândut la Juventus nouă ani mai târziu, pentru o altă sumă ”amețitoare”, de 117 milioane de euro.

În nouă ani la Real Madrid, Ronaldo a cucerit de două ori titlul în La Liga, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei, două Cupe ale Spaniei și două Supercupe ale Spaniei.

În prezent, Cristiano Ronaldo este evaluat de site-urile de specialitate la 20 de milioane de euro. Deține recordul mondial pentru golurile marcate, cu 701 la nivel de club și 117 pentru echipa națională a Portugaliei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies