Cristiano Ronaldo Chelsea Manchester United Premier League Anglia

Super-transfer pentru Cristiano Ronaldo dacă Manchester United îi reziliază contractul! Poate rămâne în Premier League și juca în Champions League 

Cristiano Ronaldo (37 ani) a împărțit lumea fotbalului în două după interviul exploziv pe care l-a acordat. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 09:35
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 09:38

Superstarul portughez, care nu se află în cel mai bun sezon al său, a oferit un interviu în două părți pentru Piers Morgan Uncensored, acolo unde nu a ezitat în a-și ataca actualul club. Cristiano Ronaldo a avut cuvinte dure la adresa actualului antrenor al „diavolilor roșii”, dar și la adresa conducerii, criticând dur situația în care se găsește gruparea de pe Old Trafford. 

Deși încă nu există măsuri oficiale, echipa legală a lui United lucrează din greu pentru a găsi cea mai bună soluție în cazul portughezului, care ar putea fi dat afară de la echipă în această iarnă, cu jumătate de an înainte de a-i expira înțelegerea. Cristiano Ronaldo ar avea deja o variantă solidă în cazul despărțirii de Manchester United, după cum informează presa britanică. 

Chelsea e interesată de transferul lui Cristiano Ronaldo 

Chelsea ar fi gata să îl oferteze pe Cristiano Ronaldo dacă oficialii lui Manchester United îl dau afară, după cum informează Mirror. Londonezii l-au vrut și în această vară, la insistențele noului patron Todd Boehly, însă a apărut refuzul lui Thomas Tuchel. Cu toate astea, odată cu schimbarea de antrenor și după ce Graham Potter a preluat echipa, Boehly vrea să își îndeplinească „visul”. 

Manchester United analizează din punct de vedere legal ce s-ar putea întâmpla cu portughezul și dacă poate fi dat afară. Înainte de apariția interviului, poziția oficialilor era să îl lase să plece pe portughez în ianuarie, cu o singură condiție, aceea de a nu semna cu o rivală din Premier League. 

Există zvonuri conform cărora „diavolii” ar putea să îl dea în judecată pe Cristiano Ronaldo, acuzând că interviul a prejudiciat imaginea clubului și a dus la pierderi financiare importante. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies