OFICIAL Plecat de la Liverpool, Adrian a fost prezentat la noua sa echipă!

Adrian Betis Sevilla Liverpool Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 15:07
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 15:06

La 37 de an, portarul Adrian a plecat de la Liverpool și a fost deja prezentat la noua sa echipă.

Fostul portar de rezervă de la Liverpool a plecat după cinci ani de pe Anfield și s-a întors la fosta sa echipă, Betis Sevilla, la care a făcut și junioratul.

Adrian a fost prezentat la Betis Sevilla

Cele două părți s-au înțeles în privința unui contract valabil pentru 2026, potrivit site-urilor de specialitate. Experimentatul portar se întoarce, astfel, pe „Benito Villamarín” după 11 ani.

În 2013, Adrian a plecat gratis de la Betis la West Ham, iar după șase ani la gruparea londoneză a fost transferat de Liverpool.

"Adrian pleacă de la Liverpool în această vară după ce a avut o contribuție valoroasă la succesele clubului în cei cinci ani petrecuți pe Anfield. O figură populară în rândul coechipierilor și al personalului deopotrivă, Adrian pleacă de la 'Reds' cu cele mai bune urări din partea tuturor celor de la club. Mulțumim pentru tot, Adrian", a transmis Liverpool.

Adrian a avut și momente de glorie în perioada sa la Liverpool, spre exemplu, în 2019, când a avut o prestație eroică în loviturile de departajare împotriva celor de la Chelsea în Supercupa UEFA, ținută în Istanbul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!