Manchester City a intrat în cursa pentru atacantul cotat la 60 de milioane de dolari, dorit de Liverpool 

Manchester City Anthony Gordon Liverpool Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 09:56
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 10:19

Liverpool și Manchester City se pregătesc de un nou episod al rivalității, în Premier League. 

Cetățenii au câștigat ultimele patru titluri de campioană în Premier League, în fiecare sezon luptându-se și cu Liverpool pentru supremație. 

Formația de pe Anflield Road a trecut printr-o schimbare majoră în această pauză competițională, după plecarea lui Jurgen Klopp, în locul său fiind adus Arne Slot.

Anthony Gordon, dorit și de Manchester City

După dezvăluirea interesului pentru atacantul lui Newcastle din partea celor de la Liverpool, Football Insider anunță că și Manchester City intră în cursă pentru semnătura fotbalistului cotat la 60 de milioane de euro. 

În sezonul trecut, britanicul de 23 de ani a marcat 12 goluri în 48 de partide pentru formația antrenată de Eddie Howe, fiind convocat la naționala Angliei pentru EURO 2024. 

Anthony Gordon mai are contract cu Newcastle până în 2026, unde a ajuns în ianuarie 2023, de la Everton, pentru 40 de milioane de lire sterline.

Adrian își încheie mandatul la Liverpool

Adrian a ajuns la Liverpool în vara anului 2019, adus liber de contract de la West Ham.

De-a lungul celor cinci ani, portarul spaniol a avut un rol important în echipă, chiar dacă în sezonul trecut nu a evoluat în nicio partidă, fiind rezerva lui Alisson. 

"Adrian pleacă de la Liverpool în această vară după ce a avut o contribuție valoroasă la succesele clubului în cei cinci ani petrecuți pe Anfield. O figură populară în rândul coechipierilor și al personalului deopotrivă, Adrian pleacă de la 'Reds' cu cele mai bune urări din partea tuturor celor de la club. Mulțumim pentru tot, Adrian", a fost mesajul transmis de club, în comunicatul oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!