Oferta de 755 de MILIOANE euro pentru Messi! Seicii au recunoscut tot! Planul pentru un transfer istoric

Oferta de 755 de MILIOANE euro pentru Messi! Seicii au recunoscut tot! Planul pentru un transfer istoric

Seicul care controleaza Manchester City a recunoscut ca l-a ofertat pe Leo Messi! 

Khaldoon al Mubarak, omul care controleaza Manchester City, a dezvaluit in ziarul Mundo Deportivo ca a facut o oferta de 755 de milioane de euro pentru Messi. Se intampla intre noiembrie 2016 si decembrie 2017, cand viitorul lui Messi pe Camp Nou inca era incert.

Oferta arabilor era de 250 de milioane de euro salariu pentru Messi in 5 ani, 50 de milioane pentru tatal jucatorului plus clauza de reziliere a Barcelonei cu 250 de milioane de euro. Plus diverse bonusuri de performanta!

Negocierile au fost purtate de sefii lui City cu Ferran Soriano, fostul vicepresedinte al Barcelonei si tatal lui Messi, Jorge, cel care a dus oferta arabilor catre conducerea Barcei. El era omul cheie al mutarii, iar din acest motiv seicii i-au propus suma de 50 de milioane de euro. In cele din urma, chiar tatal lui Messi a fost cel care s-a opus transferului, scrie sursa citata.

In cele din urma, Messi a ales sa prelungeasca contractul cu Barca in noiembrie 2017. El Mundo mai scrie ca Messi a asteptat decizia finala dupa evenimentele de pe 1 octombrie din Catalunia, cand s-a votat pentru independenta regiunii. Evenimentele de atunci l-au tulburat pe Messi, care se gandea serios sa plece din cauza tensiunilor politice.

Messi este acum cel mai bine platit jucator din lume la Barcelona, cu un contract de 50 de milioane de euro pe an. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordonanţa privind starea de urgenţă ar putea fi modificată. Proiectul prezentat pe pagina MAI
BRAT