O noua disputa Real - Barca! Ce scria pe tricoul pe care Ramos i l-a dat arbitrului inainte de El Clasico

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Aprilie 2017, 17:15

	O noua disputa Real - Barca! Ce scria pe tricoul pe care Ramos i l-a dat arbitrului inainte de El Clasico

Culmea, Ramos a fost eliminat dupa ce i-a dat arbitrului acest "cadou".

Presa din Spania a dezvaluit o noua poveste de la El Clasico desi a trecut aproape o saptamana de la meciul castigat de Barcelona in prelungiri. Sport de Catalunya confirma ca Sergio Ramos i-a dat un tricou semnat arbitrului Hernandez Hernandez alaturi de produsele oficiale ale Realului oferite de club.

Alaturi de tricou, Sergio Ramos a pus un mesaj. Cadoul lui Ramos a fost insa unul inocent - fundasul Realului l-a rugat pe arbitru sa-i dea tricoul proprietarului hotelului Sans Beach din Lanzarote, Juan Carlos Albuxech, acest lucru fiind scris in mesaj.

Cei de la Real au fost acuzati in trecut ca incearca sa influenteze arbitru cu acest cadouri, presedintele celor de la Villarreal spunand dupa duelul echipei sale cu Real, scor 3-2 pentru echipa lui Zidane, ca l-a vazut pe arbitrul acelui meci, Jesus Gil Manzano, parasind stadionul cu o punga cu insemnele Realului si cu produse ale clubului madrilen.

In acest caz, orice idee de cadou pentru un arbitraj ingaduitor este exclusa, Ramos fiind eliminat direct dupa o intrare la Leo Messi la partida cu Barca.

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies