Fanilor Barcei nu o sa le placa asta! Messi a dezvaluit SINGURUL adversar caruia i-a cerut tricoul! S-a intamplat dupa un El Clasico

Fanilor Barcei nu o sa le placa asta! Messi a dezvaluit SINGURUL adversar caruia i-a cerut tricoul! S-a intamplat dupa un El Clasico

Leo Messi a dezvaluit ca singurul adversar caruia i-a cerut tricoul la finalul unui meci a fost Zinedine Zidane.

Startul celor de la Barcelona, Leo Messi, este obisnuit sa ii fie solicitat tricoul de joc la finalul partidei de mai multi adversari. Asta s-a intamplat si dupa ce Juventus a eliminat-o pe Barca din Liga atunci cand Bonucci si Chiellini au avut un scurt duel pentru tricoul lui Messi - Bonucci a avut castig de cauza.

Intr-un interviu pentru agentia spaniola Invictos, Messi a dezvaluit ca o singura data s-a intamplat sa ceara tricoul unui adversar. A fost chiar la primul sau El Clasico atunci cand adversar i-a fost Zinedine Zidane.

"Eu nu obisnuiesc sa cer sa schimb tricoul. Am rugat o singura data.. l-am rugat pe Zidane. Eu nu cer tricoul vreunui adversar. Daca la adversari e un argentinian, fac schimb cu el. Daca nu e si altcineva ma intreaba, voi schimba cu acea persoana. Daca nu, atunci nu ma uit si nu intreb pe nimeni" a declarat Messi.

Messi a marcat cate o dubla in ultimele 2 partide, cu Real si Osasuna, si a ajuns la 502 goluri in tricoul Barcelonei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies