Franta

PSG, capitol închis în Ligue 1. S-a impus în derby-ul cu Olympique Marseille, în meciul care a însemnat revenirea lui Sergio Ramos

PSG s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu Olympique Marseille și a închis lupta pentru titlul din Ligue 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 23:39
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 23:54

Scorul a fost deschis de Neymar, în minutul 12, cu un loc spectaculos peste portar. A urmat golul egalizator al lui Caleta-Car, din minutul 31.

PSG putea trece în avantaj după reușita lui Lionel Messi, însă golul acestuia a fost anulat pe motiv pe offside. Înainatea fluierului final din prima repriză, Kylian Mbappe și-a adus echipa în avantaj după ce a transformat un penalty.

Olympique Marseille ar fi putut obține un rezultat de egalitate pe Parc des Princes, însă golul lui Saliba a fost anulat pe motiv de offside.

După acest succes, PSG s-a detașat pe poziția de lider în Ligue 1, cu 74 de puncte, urmată de Olympique Marseille, cu 59 de puncte. 

Derby-ul cu Marseille a reprezentat revenirea pe teren a lui Sergio Ramos. Fotbalistul venit liber de contract pe Parc des Princes nu a evoluat decât în cinci partide pentru PSG în acest sezon, adunând doar 283 de minute de joc. Ultimul meci în care a evoluat a fost pe 23 ianuarie. 

Modifică setările cookies