Lionel Messi Barcelona Spania

Messi vorbeste prima data despre plecarea de la Barcelona! "Plec daca nu ma simt iubit!" Ce s-a intamplat sezonul acesta

Messi a anuntat ca e dispus sa paraseasca clubul daca nu se simte iubit.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 16:44
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 16:48

Messi a declarat ca exista posibilitatea ca el sa plece de la Barcelona, daca in cazul in care nu va simti aceeasi afectiune din partea oamenilor noi de la club.

"Iubesc Barcelona extrem de mult si le-am spus asta oamenilor si cand am semnat contractul, dar vreau sa imi duc contractul pana la final doar daca simt aceeasi afectiune din partea lor. Daca nu, voi incerca sa gasesc o alta solutie pentru ca eu vreau ce e mai bine pentru acest club", a spus Messi pe contul sau de twitter.

Si-a cerut scuze

Totodata, Messi si-a cerut scuze pentru sezonul slab facut. "Vreau sa le cer scuze si le promit ca vom face un sezon excelent din toamna", a mai spus starul.

El a recunoscut ca nu a fost cel mai bun sezon al sau: "Anul asta a fost mai slab. Recunosc ca nu am jucat la cel mai inalt nivel. Intr-un grup, personalitatile sunt diferite. Am avut ocazia pana in ultima clipa sa castigam campionatul, insa nu am mai marcat un gol"

Modifică setările cookies