Petrolul Ploiesti Steaua Liga 1

Peluzele INCHISE pe Ilie Oana! Comisia de Disciplina a anuntat sanctiunile pentru Petrolul si Steaua! 

Comisia de Disciplina a anuntat sanctiunile pentru incidentele de la Petrolul - Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 16:42
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 16:42

Comisia de Disciplina a FRF a decis, luni, suspendarea pentru doua meciuri a peluzelor Stadionului "Ilie Oana" ca urmare a incidentelor de la meciul Petrolul - Steaua, in timp ce campioana Romaniei a primit o penalitate financiara de 60.000 de lei, informeaza lpf.ro.

Totodata, Petrolul Ploiesti a primit o penalitate financiara de 30.000 de lei.

Jucatorul Romario Pires (Petrolul) a fost suspendat pentru patru jocuri si a primit o penalitate de 6.000 de lei, in timp ce portarul Peterson Pecanha a fost suspendat pentru doua meciuri si penalizat cu 3.000 de lei.

Directorul sportiv al FC Petrolul, Cristi Vlad, si antrenorul de portari al FC Steaua, Florin Tene, au primit avertisment.

Jucatorul Bogdan Mitrea (FC Viitorul), eliminat in meciul cu Otelul Galati, a fost suspendat un joc si penalizat cu 740 de lei.

Antrenorul secund al CS Concordia Chiajna, Bogdan Andone, a fost suspendat pentru trei jocuri si penalizat cu 6.800 de lei.

Petrolul si Steaua au facut egal sambata seara pe Ilie Oana, scor 0-0.

La finalul meciului, intre jucatori ai celor doua echipe a izbucnit un conflict, in urma caruia fotbalistul gruparii prahovene Romario Pires a primit cartonas rosu.

Incidente au avut loc si in tribune, galeria Stelei rupand mai multe scaune si aruncandu-le catre fanii Petrolului. Suporterii stelisti au rupt si un gard.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies