Cupa Romaniei

Gest superb al lui George Ogararu, inaintea finalei dintre Steaua si Astra, transmisa LIVE de Pro TV! Ce campanie a demarat

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 16:20
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 16:38

Ajuns la 34 de ani, cu o cariera importanta in spate, in care a jucat la echipe precum Steaua, Ajax Amsterdam si FC Sion, dar si la echipa nationala a Romaniei, George Ogararu se ocupa acum de mai multe proiecte cu adevarat importante, acesta infiintand o asociatie care lupta pentru ajutorarea copiilor defavorizati si a celor care se confrunta cu probleme de sanatate.

Iar finala Cupei Romaniei, care va fi transmisa LIVE pe Pro TV, vineri, 23 Mai, este un nou prilej pentru Asociatia George Ogararu pentru Cultura si Sport sa ii ajute pe cei in nevoie, cea care a lansat si o noua campanie.

Asoctiatia infiintata de fostul stelist lupta acum pentru ajutorarea copiiilor care se confrunta cu Sindromul Down, proiectul "Limits Down: Fotbalul romanesc cere dreptul la sport pentru copiii cu Sindromul Down" urmand sa aiba loc chiar in aceste zile.

Evenimentul va avea loc vineri, 23 Mai, incepand cu ora 21:00. 22 de copii cu Sindromul Down, cu varste cuprinse intre 9-17 ani, isi vor face curaj si vor pasi pe gazonul stadionului national alaturi de fotbalistii Stelei si de cei ai Astrei Giurgiu.

Asociatia pentru cultura si sport George Ogararu te invita sa fii alaturi de copiii cu Sindrom Down, iubitori de fotbal, la finala Cupei Romaniei. Evenimentul  are loc vineri, 23 mai 2014, pe Arena Naţionala, incepand cu ora 21.00.

Limits Down: Fotbalul romanesc cere dreptul la sport pentru copiii cu Sindrom Down
Asociatia pentru cultura si sport George Ogararu, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal te invita la un eveniment inedit, in premiera in Romania: Finala Cupei Romaniei se joaca  pentru copiii cu Sindrom Down! 
22 de copii cu Sindromul Down vor insoti jucatorii celor 2 echipe la intrarea pe teren. Sunt copii cu rezultate deosebite la competitiile sportive, care vor sa darame prejudecatile! Un film de prezentare va  rula pe ecranul stadionului, iar publicul le va putea descoperi talentele si aptitudinile surprinzatoare.

E timpul sa acordam o sansa copiilor cu Sindrom Down, care iubesc sportul!
Pe durata partidei, cei mici se vor afla in tribuna 1, prin amabilitatea FRF, iar in incinta stadionului vor fi amplasate 10 urne pentru donatiile destinate acestei cauze. Cu banii obtinuti in urma evenimentului,  cei 22 de copii vor merge intr-o tabara – cantonament de fotbal, unde vor avea parte de pregatire si indrumare specializate.

Cei mici vor fi echipati de catre Puma Romania, iar la finalul partidei vor primi tricoul jucatorului care l-a insotit, precum si autograful acestuia.

Proiectul isi mai propune sa lanseze in viitor o Conferinta Nationala pentru antrenorii si profesorii de sport, pentru ca acestia sa fie pregatiti in instruirea si integrarea copiilor cu Sindrom Down.

De asemenea, asteptam donatii pentru acesti copii si in conturile Asociatiei pentru Cultura si Sport George Ogararu:
•    RO08RZBR0000060015171728 - cont curent RON
•    RO40RZBR0000060015171734 - cont curent EUR

Federatia Romana de Fotbal va oferi biletele la meci celor 22 de copii, precum si insotitorilor acestora, dar si cadouri simbolice care sa le aminteasca de acest eveniment special.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa urmariti pagina de Facebook a evenimentului: Finala Cupei Romaniei la fotbal se joaca pentru copiii cu Down, precum si pe adresa: www.asociatiageorgeogararu.ro

Modifică setările cookies