Lionel Messi Barcelona messi Transfer Spania

Messi, pregatit de o noua AVENTURA?! "Mi-am dorit mereu sa traiesc experienta asta!" Ce indicii a dat despre plecarea de la Barcelona

Messi a oferit un interviu amplu pentru postul de televiziune La Sexta. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Decembrie 2020, 08:45
Data actualizarii: Luni 28 Decembrie 2020, 08:48

Starul de pe Camp Nou a oferit doar cateva indicii marunte despre posibila plecare de la Barcelona, dorindu-si sa pastreze misterul cu privire la despartirea de clubul pentru care a scris istorie si care ar putea avea loc la finalul sezonului 2020/21. 

Argentinianul a lasat, insa, sa se inteleaga unde si-ar dori sa joace si sa traiasca, punctand ca, daca ar fi sa plece, viseaza sa se intoarca la Barcelona la un moment dat, chiar si dupa retragerea din fotbal. 

"Stiu ca sunt multi oameni din Barcelona ma iubesc si voi face tot ce cred ca este mai bine pentru club si pentru mine. Vreau sa traiesc in Barcelona si sa fiu in club, intr-un fel sau altul, cand ma voi retrage. 

Am avut intotdeauna dorinta de a trai in Statele Unite, de a trai aceasta experienta. Astazi ma concentrez pe aceste 6 luni care urmeaza, sa lupt pentru ceea ce este posibil si nu ma gandesc la cum se va termina sezonul, deoarece nu ar fi bine pentru mine sa spun ce voi face.

Nici eu nu stiu deocamdata. Dar ce este sigur este ca nu voi merge nici la Real, nici la Atletico. Mi-ar fi imposibil sa fac asta", a declarat Messi, care i-a facut si o declaratie de dragoste clubului pentru care a evoluat in ultimii 17 ani. 

Toate dezvaluirile facute de Messi in interviul acordat lui Jordi Evole sunt AICI.

Modifică setările cookies