Raspunsul FURIOS al lui Leo Messi dupa zvonurile aparute in presa! Mesajul argentinianului 

Raspunsul FURIOS al lui Leo Messi dupa zvonurile aparute in presa! Mesajul argentinianului 

Lionel Messi a dorit sa precizeze ca zvonurile legate de un evenual transfer sunt false.

In urma cu cateva zile au aparut zvonuri legate de posibila plecare a lui Messi de la Barcelona la Inter Milano. Alte zvonuri aparute il dadeau pe Messi ca transferat la echipa din tara sa natala, Newell's Old Boys.

Argentinianul a dorit sa precizeze ca aceste informatii sunt false si a scris un mesaj pe instagram prin care le neaga. 

O alta informatie aparuta legata de Messi este cea in care se spune ca starul Barcelonei ar fi platit cautiunea pentru fostul sau coleg, Ronaldinho. Ronaldinho a fost inchis intr-o inchisoare din Paraguay aproape o luna, si a trebuit sa plateasca o cautiune de peste un milion de euro.

Messi a negat toate aceste informatii intr-o postare pe Instagram insotita de mesajul: "Stiri false: 1. Transferul meu la Inter. 2. Cautiunea platita lui Ronalinho. Ceea ce s-a spus in legatura cu Newell's era fals de asemena."

Ambele stiri au fost transmise de canalul Tnt Sport, iar Messi a parut foarte deranjat deoarece el raspunde foarte rar speculatiilor legate viata sa.

Lionel Messi are 32 de ani si joaca la Barcelona din 2004, club pentru care a marcat peste 600 goluri in aproape 700 de aparitii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT