Liverpool și City s-au bătut pentru el, dar ajunge la Real Madrid! Cât plătește campioana Europei pentru transferul verii

Liverpool jude bellingham Manchester City Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Mai 2023, 18:22
Data actualizarii: Miercuri 03 Mai 2023, 18:22

Jude Bellingham (19 ani) ar fi ajuns la un acord pentru un transfer la Real Madrid.

Puștiul-minune de la Borussia Dortmund a fost în vizorul unor echipe importante, precum Manchester City și Liverpool, și era de așteptat ca în această vară să se transfere din Germania.

Jude Bellingham, foarte aproape de un transfer la Real Madrid!

Real Madrid le-ar fi luat fața echipelor din Premier League, iar mai multe publicații din străinătate au anunțat că transferul tânărului atacant britanic pe ”Bernabeu” este ”iminent”.

Spaniolii de la Marca scriu că Borussia Dortmund cere 140 de milioane de euro pentru transferul lui Bellingham, dar este de așteptat ca cele două părți să ajungă la un acord pentru o sumă mai mică, mai exact între 100 și 120 de milioane de euro.

Jude Bellingham se află din 2020 la Borussia Dortmund. El a fost transferat la acel moment de la Birmingham, în schimbul sumei de 25 milioane de euro. În prezent, mijlocașul englez mai are un contract valabil cu Borussia până în iunie 2025.

Cifrele lui Jude Bellingham

Cotat la 120 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt, Jude Bellingham are la aciv 130 de meciuri oficiale pentru BVB. El a înscris 21 de goluri și a livrat 25 de pase decisive până în acest moment.

În actuala stagiune, Bellingham a marcat de cinci ori și a pasat decisiv în tot atâtea rânduri. El a evoluat în 93% dintre minutele disputate de Borussia în acest sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!