"Lipsa de respect. Gresit. Nerecunoscator." Spaniolii au iesit la atac dupa ce Bale i-a ironizat pe cei de la Real Madrid! Ce a scris presa iberica

"Lipsa de respect. Gresit. Nerecunoscator." Spaniolii au iesit la atac dupa ce Bale i-a ironizat pe cei de la Real Madrid! Ce a scris presa iberica

Gareth Bale a sarbatorit calificarea la EURO alaturi de compatriotii din Tara Galilor cu un banner pe care scria "Tara Galilor. Golf. Madrid. In ordinea asta."

Spaniolii nu l-au iertat pe Bale dupa ironia trimisa in directia celor de la Real Madrid si cei de la Marca au avut un raspuns pentru galez.

Pe prima pagina a ziarului a aparut mesajul: "Lipsa de respect. Gresit. Nerecunoscator. In aceasta ordine."

Conform sursei citate, Zidane a decis sa nu il pedepseasca pe Bale pentru gestul facut la echipa nationala:

"Tehnicianul francez va da mana cu Bale si il va felicita pentru performanta calificarii cu Tara Galilor la turneul final al Campionatului European din 2020", au mai scris ibericii.

Bale a spus ca nu a vrut sa fie ironic si acel moment a fost doar "ceva distractiv"

"Eram pe banca, apoi i-am auzit pe toti razand pe teren si m-am alaturat si eu. A fost ceva distractiv", a spus jucatorul celor de la Real.

Fostul presedinte al lui Real Madrid, Ramon Calderon l-a criticat pe Bale pentru gest:

 

"Va fi dificil acum pentru Bale, deoarece este foarte copilaresc din partea lui sa apara in spatele acelui banneri. Fanii vor fi foarte furiosi. E o situatie dificila pentru Zidane, sigur nu a fost fericit sa il vada pe Bale cu acel banner. Bale a turnat gaz pe foc si va fi dificil pentru Zidane sa-l includa in primul 11 sau pe banca. Bale e de multi ani la Real Madrid si nu pare sa se fi acomodat nici acum cu coechipierii sai", a spus Calderon. 

Gareth Bale declara inaintea ultimei partide din preliminarii ca prefera sa joace la echipa nationala decat la Madrid:

"Imi place sa joc mai mult pentru Tara Galilor decat pentru Real Madrid!", spunea jucatorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se transmite Sars-Cov-2. Un nou anunț făcut de OMS
BRAT