"Razi de Madrid!" Presa din Spania il desfiinteaza pe Gareth Bale dupa banner-ul afisat la finalul meciului cu Ungaria! Ce scriu spaniolii

"Razi de Madrid!" Presa din Spania il desfiinteaza pe Gareth Bale dupa banner-ul afisat la finalul meciului cu Ungaria! Ce scriu spaniolii

Spaniolii au reactionat dupa gestul lui Gareth Bale de la sfarsitul meciului disputat de Tara Galilor impotriva Ungariei.

Bale a fost titular in victoria decisiva a galezilor in fata Ungariei. Jucatorul lui Real i-a pasat lui Ramsey in minutul 15, care a inscris cu o lovitura de cap. Acelasi Ramsey a dublat avantajul galezilor in minutul 47, stabilind scorul final al partidei, 2-0.

Cu aceasta victorie, Tara Galilor si-a asigurat prezenta la Campionatul European din vara viitoare.

La finalul meciului, Bale s-a bucurat alaturi de colegii sai afisand un banner pe care erau inscriptionate urmatoarele cuvinte:

"Tara Galilor, golf, Real Madrid! In ordinea asta", a fost mesajul afisat de Gareth Bale pe un steag al Tarii Galilor.

Presa spaniola a reactionat dupa mesajul afisat de Gareth Bale si il distruge pe fotbalistul galez.

"Ti-am luat mereu apararea, Gareth Bale, Am avut mereu rabdare cu accidentarile tale, ne-am bucurat la golurile si assist-urile tale, ba chiar am aparat pasiunea ta pentru golf si nivelul tau limitat de spaniola. Totusi, destul e destul! Asa cum s-a putut vedea si pe steag, tu acum razi de Madrid", au scris cei de la Madrid Sports. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prăpăd în țară, în urma vremii severe. Treptele falezei din Eforie Nord s-au transformat în cascadă
BRAT