Fostul presedinte de la Real scoate adevarul la iveala! Cine l-a adus pe Ronaldo pe Bernabeu

Fostul presedinte de la Real scoate adevarul la iveala! Cine l-a adus pe Ronaldo pe Bernabeu

Nu doar in Liga 1 conducatorii au tendinta de a-si insusii transferurile reusite. Se intampla la fel si la cluburile mari.

Care este adevarul din spatele aducerii lui Cristiano Ronaldo pe Bernabeu. Cine l-a adus defapt, cum era sa pice transferul si de ce a fost relatia lui Perez cu Ronaldo una stangace inca de la inceput. La toate aceste intrebari a raspuns Ramon Calderon, fostul presedinte de la Real care a fost indepartat din cadrul clubului chiar in anul aducerii lui Ronaldo.

"Florentino Perez insista ca el l-ar fi adus pe Ronaldo la Real Madrid, dar este fals. Eu si Mijatovic l-am adus si am chiar documentele prin care pot demonstra acest lucru. Am semnat in Decembrie, iar Florentino a primit totul de-a gata", a spus Calderon.

Calderon povesteste pentru presa din Spania ca la un moment dat Perez a incercat chiar sa impiedice realizarea acestui transfer, iar Ronaldo a aflat acest lucru. Tocmai din acest motiv relatia celor doi s-a deteriorat inca de la inceput.

"Toate acele imbratisari si zambete erau doar pentru camerele de filmat", este de parere Calderon.

Calderon a fost pus in functia de presedinte in 2006 dupa ce a castigat alegerile, dar lui Perez nu-i placea sa piarda. A inceput o campanie de defaimare a lui Calderon. In presa din Spania a aparut un articol conform caruia Calderon se folosea de banii clubului ca sa-si plateasca cheltuielile de zi cu zi.

Fostul presedinte a declarat ca familia sa era pazita 24 din 24 de ore pentru ca primeau des amenintari, iar detectivii erau pe urmele lor.

In 2009 Perez a ajuns presedinte al Realului, iar in acest an Calderon a fost declarat nevinovat de tot ceea ce era acuzat in presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies