LACRIMI in cantonamentul Portugaliei! A plans pe umerii lui Ronaldo si l-a intrebat: "De ce?!" Vestea teribila primita de un portughez!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 14:02

	LACRIMI in cantonamentul Portugaliei! A plans pe umerii lui Ronaldo si l-a intrebat: "De ce?!" Vestea teribila primita de un portughez!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Fabio Coentrao a trait la intensitate maxima finalul perioadei de transferuri din cantonamentul Portugaliei, alaturi de Cristiano Ronaldo si Nani.

Coentrao a fost luni la un pas de un imprumut la Manchester United, insa totul a picat pe ultima suta de metri. Cotidianul Record din Portugalia a aflat ca Fabio Contrao a izbucnit in lacrimi cand a primit vestea, la 1 noaptea, dupa ce s-a incheiat perioada din Anglia de transferuri. El a plans pe umarul lui Cristiano Ronaldo, care dorea sa isi vada prietenul imbracat in tricoul fostei sale echipe. Contrao nu face parte din planurile lui Carlo Ancelotti si are sanse mici sa prinda echipa pana in iarna, cand va forta un nou transfer.

"A fost o noapte de suferinta pentru jucator, care nici nu isi imagina ca mai poate pica transferul sau. A plans pe umerii colegilor sai, care l-au consolat", scrie Record.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT