DRAMA in familia lui Bale! Lovitura dura dupa transferul istoric la Real Madrid! Ce veste proasta a primit de acasa:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 12:15

	DRAMA in familia lui Bale! Lovitura dura dupa transferul istoric la Real Madrid! Ce veste proasta a primit de acasa:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Gareth Bale s-a dus cu toata familia la Madrid, insa a primit o veste proasta de acasa la cateva zile dupa mutarea de 100 de milioane de euro la Real!

Gelezul este cuplat cu tanara Emma inca din liceu, iar acum aceasta este in lacrimi, anunta Daily Mail. Tatal ei, Martin Rhys-Jones, a fost arestat in SUA si acuzat de frauda fiscala in valoare de este 3 milioane de euro! El si alte 11 persoane au fost arestati si acuzati de spalare de bani si evaziune prin intermediul telemarketingului si risca 30 de ani de inchisoare la New York. Infranctiunea s-ar fi produs in birouri din orasul rivalei lui Bale, Barcelona, in perioada 2006-2009, acolo de unde ar fi convins mii de persoane sa cumpere cartele telefonice de valoare mica la preturi mari. Ei ar fi spalat banii prin intermediul unor conturi din Insulele Canare, SUA, Spania si Elvetia.

Bale si Emma se cunosc de mici, au avut o relatie la distanta timp de 8 ani cat fotbalistul a fost la Southampton si Tottenham si abia in urma cu doi ani decis sa se mute la Londra. Ea inca nu este hotarata sa se mute alaturi de el la Madrid, in ciuda faptului ca Bale a semnat pe cinci ani cu Real.

Aeroportul Otopeni își reia activitatea treptat. Unde avem voie să zburăm în această perioadă
BRAT