Real Madrid Fabio Coentrao Fotbal extern

Dublul câștigător de Champions League cu Real Madrid are o o altă viață acum: „E o meserie ca oricare alta”

Fostul fotbalist al lui Real Madrid are o altă ocupație acum. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 17:56
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 18:03

Fabio Coentrao s-a retras la 33 ani. Ultima echipa pentru care a evoluat fostul fundaș stânga a fost Rio Ave, unde a bifat 15 prezențe în sezonul 2020-2021, reușind să marcheze două goluri. 

Cu toate că a fost contactat de alte cluburi, Coentrao nu a mai dorit să continue fotbalul profesionist. Acesta a investit în pasiunea pe care o avea de când era copil, iar acum deține o întregă flotă în Portugalia. 

„Viața pe mare nu e o rușine, așa cum cred mulți oameni. Este o meserie ca oricare alta. Marea este frumoasă și avem nevoie de ea.

Oamenii care iubesc marea și care vor să experimenteze marea trebuie să-și urmeze voința, visul. Tatăl meu avea o barcă, perscuia, mergeam des cu el în copilărie”, a declarat Fabio Coentrao pentru Empower Brand Channel.

De-a lungul carierei, Fabio Coentrao a evoluat pentru Rio Ave, Benfica, Nacional, Real Zaragoza, Real Madrid, Mocano, Sporting. Cele mai mari performanțe le-a obținut în tricoul madrilenilor, obținând două trofee Champions League, două Supercupe ale Europei, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, două campionate în Spania, dar și o Cupă și o Supercupă. 

De asemenea, fostul fundaș stânga a strâns și 52 de prezențe pentru naționala Portugaliei, pentru care a marcat și de 5 ori. Însă, acesta nu a fost în lot când Cristiano Ronaldo@com. s-au impus la Euro 2016.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!