Cristiano Ronaldo a EXPLODAT: "Ce fel de transfer e asta?!" Portughezul si-a pierdut ALIATUL principal de la Real!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 11:25
Cristiano Ronaldo a EXPLODAT: "Ce fel de transfer e asta?!" Portughezul si-a pierdut ALIATUL principal de la Real!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Cristiano Ronaldo e suparat pe sefii lui Real Madrid, care l-au cedat usor pe Mesut Ozil la Arsenal. Ozil era cel mai bun pasator din echipa si i-a castigat admiratia chiar si lui Jose Mourinho.

"Plecarea lui Ozil e o veste proasta pentru mine. Era jucatorul care ma intelegeam cel mai bine in fata portii. Nu inteleg de ce a fost cedat un jucator care facea diferenta. Sunt foarte suparat", le-a spus Ronaldo portughezilor dupa ce a aflat de transfer potrivit AS.

Arsenal l-a cumparat pe Ozil cu 40 de milioane de euro de la Real dupa transferul istoric al madrilenilor, care au platit 100 de milioane de euro pentru Gareth Bale.

Lovitura data de Arsenal l-a facut invidios chiar si pe Jose Mourinho, care il aseamana cu Figo sau Zidane. "E un jucator unic, nu mai exista un fotbalist ca el pe lumea asta. E cel mai bun numar 10 din lume. M-a ajutat mult la Real. Are ceva din Figo sau Zidane. Nu l-am cedat pe Demba Ba la Arsenal pentru ca odata cu transferul lui Ozil ar fi devenit rivali seriosi la titlu", a declarat Mourinho.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT