Vineri 11 Mai 2018, 15:16

Iniesta a fost intrebat care a fost cel mai important antrenor din cariera lui si a dat un raspuns cu totul neasteptat! Numele surpriza pronuntat de "Don Andres"


	Iniesta a fost intrebat care a fost cel mai important antrenor din cariera lui si a dat un raspuns cu totul neasteptat! Numele surpriza pronuntat de "Don Andres"

Andres Iniesta a castigat tot ce se putea castiga cu Pep Guardiola pe banca Barcelonei, dar un alt antrenor i-a marcat cariera.

Ajuns la 34 de ani, Andres Iniesta isi petrece ultimele momente la Barcelona. Mijlocasul se va desparti de clubul catalan cu care s-a confundat in ultimii ani.

Iniesta a vorbit pentru El Mundo Deportivo, el fiind intrebat cum si-ar caracteriza cativa dintre fostii si actualii colegi, dar si care a fost cel mai important antrenor din cariera sa.

Iniesta i-a caracterizat in cate un cuvant pe Puyol, Messi, Xavi si Ronaldinho.

"Puyol - capitanul, Messi - unicul, Xavi - de referinta, Ronaldinho - magicul", a spus Iniesta.

Don Andres a mai spus ca cel mai important antrenor din cariera sa a fost olandezul Louis Van Gaal, cel care l-a si debutat la Barcelona, in 2002.

Van Gaal a castigat doua titluri ale Spaniei cu Barcelona intre 1997 si 2000, pentru ca ulterior sa revina pentru o scurta perioada pe banca echipei in 2002, atunci cand i-a oferit lui Iniesta posibilitatea debutului.

"Ii sunt recunoscator lui Van Gaal pentur increderea pe care mi-a acordat-o atunci, dar la fel sunt fata de toti antrenorii pe care i-am avut inainte si dupa. Ei m-au invatat si m-au ajutat sa ajung sus. Cred ca debutul la prima echipa a fost cea mai importanta zi din viata mea. A fost momentul pe care l-am visat ani de-a randul", a spus Iniesta.

Pe Guardiola, Iniesta l-a caracterizat ca fiind: "Un maestru pentru mine", iar despre Rijkaard a spus ca a fost "antrenorul ideal pentru mine in acea perioada".

Iniesta nu l-a uitat nici pe Tito Vilanova, despre care a spus ca a fost "un om exceptional pe teren si in afara lui".

Măsurile luate după ce gripa a făcut 19 morți. Numărul îmbolnăvirilor, peste așteptările autorităților