INCREDIBIL! Roberto Carlos e omul care il duce pe Neymar in Rusia! Are peste 40 de milioane la dispozitie pentru transfer!

Autor: Sport.ro
Marti 12 Iulie 2011, 11:10
INCREDIBIL! Roberto Carlos e omul care il duce pe Neymar in Rusia! Are peste 40 de milioane la dispozitie pentru transfer!

Roberto Carlos a anuntat ca se ocupa personal de transferul lui Neymar de la Santos.

Legendarul fundas brazilian negociaza deja cu Neymar pentru un transfer in Rusia, la Anzhi Makhachkala. Russi sunt gata sa dea 45 de milioane de euro pe cel mai bine cotat pusti din Brazilia.

"Sunt in contact permanent cu Neymar, il sun zilnic. Am vorbit cu el despre transfer, i-am povestit despre proiectul ambitios de aici si conditiile oferite de Anzhi. L-am contactat si pe presedintele de la Santos si i-am facut o oferta. Trebuie sa asteptam finalul de la Copa America cand Neymar va lua decizia in privinta viitorului sau. E un jucator mare, cu tehnica impresionanta si intr-o continua crestere. Cred ca e momentul sa paraseasca Brazilia, nu ma indoiesc ca poate sa joace fara probleme in Rusia, Spania sau Italia." a declarat Roberto Carlos in presa rusa.

Real Madrid e clubul care se zbate sa-l ia pe Neymar de la Santos, insa tratativele au intrat in impas. Si Barcelona sau Chelsea il vor pe tanarul brazilian.
 

Coronavirus România, 11 august. 1.215 noi cazuri de infectare și 35 de decese în ultimele 24 de ore
BRAT