Spania

"Imi cer iertare!" Mesajul emotionant al lui Cristiano Ronaldo, dupa socul de pe Bernabeu cu Atletico Madrid. Ce a facut dupa meci

Atletico Madrid a eliminat-o pe Real din Cupa Spaniei, dupa ce a facut 2-2 pe Bernabeu. In tur, Atletico reusise sa castige cu 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 08:47
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 08:56

Torres a marcat cele doua goluri pentru Atletico Madrid in fata Realului. A facut-o intr-un mod incredibil: in secunda 46 a primei reprize si in secunda 35 a reprizei secunde. Cristiano Ronaldo (min 54) si Sergio Ramos (min 20) au marcat pentru Real Madrid.

Dupa meci, Cristiano si-a cerut scuze in fata fanilor pentru aceasta eliminare: "In numele echipei, imi cer iertare in fata fanilor. Ei au fost fantastici si ne-au sustinut pe toata durata partidei."

"Tot ce pot sa spun este ca privim inainte, avem Champions League in fata si uneori este mai bine sa faci un pas inapoi ca sa poti face doi in fata: Campionatul si Liga. O sa castigam in fata lui Atletico pe Calderon, in campionat"

"Viata nu inseamna doar goluri, nu am fost la 100%, nu sunt de pe alta planeta. In doua trei saptamani voi zbura iar pe teren.", a declarat Cristiano Ronaldo dupa egalul cu Atletico Madrid, 2-2, in Cupa Spaniei.

In schimb, Fernando Torres a declarat dupa meci: "Astazi este o zi frumoasa". Pentru Torres, acestea au fost primele sale goluri la Atletico Madrid de la revenirea in Spania.

Modifică setările cookies