Campionate externe

O noua BOMBA, gata sa explodeze in fotbal! Real Madrid poate primi si ea interdictie la transferuri, FIFA ar fi inceput o ancheta

Dupa ce a sanctionat drastic Barcelona, amendand clubul catalan si interzicandu-i sa mai faca transferuri, FIFA poate detona o noua bomba, anunta Sport Catalunya.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 08:48
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 09:02

FIFA a inceput o ancheta si in privinta celuilalt mare gigant al Spaniei, Real Madrid, dupa ce a sanctionat Barcelona cu o interdictie de un an la transferuri - este anuntul soc facut in aceasta dimineata de Sport Catalunya, unul dintre cele mai importante ziare de sport din Peninsula Iberica.

Publicatia spaniola noteaza ca Forul International ar fi constatat nereguli de aceeasi natura (transferul ilegal al unor fotbalisti minori) si la Real Madrid, astfel ca a demarat o ancheta extrem de amanuntita.

Jurnalistii Sport Catalunya spun, insa, ca totul este pentru moment la "nivel de zvon" si ca FIFA nu a facut niciun anunt oficial in aceasta privinta.

Barcelona a fost sanctionata in urma cu doar o luna de catre FIFA, clubul catalan fiind penalizat drastic. Barca nu mai are voie sa perfecteze niciun transfer pana in 2016, lucru care a agitat rau apele pe Nou Camp, totul culminand cu demiterea directorului sportiv Andoni Zubizarreta.

Zvonul lansat de Sport Catalunya a starnit rumoare printre fanii lui Real Madrid, insa multi dintre acestia spun ca nu isi fac griji. Mai multe voci acuza cotidianul catalan ca lupta impotriva Realului si spun ca "acestia vor sa moara si capra vecinului".

Modifică setările cookies