Barcelona Lionel Messi quique setien Spania

"Ieri ma plimbam cu vacile prin sat" Primele DECLARATII ale noului antrenor al Barcelonei! Ce i-a spus lui Messi la primul antrenament

Quique Setien isi traieste visul cu ochii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2020, 17:32
Data actualizarii: Marti 14 Ianuarie 2020, 17:38

Noul antrenor al Barcelonei a fost prezentat oficial pe Camp Nou. Quique Setien a vorbit la conferinta de presa despre oportunitatea pe care conducerea catalanilor i-a oferit-o, dar si despre dialogul pe care l-a avut cu vedeta si capitanul echipei, Lionel Messi.

"Ieri ma plimbam cu vacile prin satul meu si astazi sunt la Barcelona, antrenandu-i pe cei mai buni din lume, la o echipa uriasa. Mai sus de atat nu pot ajunge, asta este maximul. Inca nu sunt pe deplin constient de ceea ce mi se intampla, nici in cele mai frumoase vise nu imi imaginam sa ajung aici.

Vreau sa transmit echipei entuziasmul si dorinta, aceeasi incredere pe care eu o am acum. Nu imi va fi greu sa fac asta. Am vorbit deja cu jucatorii, multe din lucrurile pe care le propunem deja le cunosc. Ideea noastra este sa mentinem exigenta si intensitatea, sa nu mai scape din mana meciurile, ca ultimul jucat.

Cand merg la o echipa, garantez un singur lucru: echipa mea va juca bine. Nu am nici un CV bogat, nici titluri, am demonstrat doar ca aceasta filosofie ma incanta.

Nu imi este rusine sa recunosc ca m-am bucurat de jocul lui Messi in timpul acestor 12-14 ani, de foarte mult timp stau in fata televizorului si urmaresc aceasta echipa si jucatorii, care m-au facut sa ma bucur de fotbal.

Am vorbit cu Messi si i-am spus, un lucru este admiratia pe care o am pentru tine si altul este situatia de acum...insa sunt sigur ca relatia cu jucatorii va fi extraordinara", a declarat Quique Setien la conferinta de presa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies