"Ieri ma plimbam cu vacile prin sat" Primele DECLARATII ale noului antrenor al Barcelonei! Ce i-a spus lui Messi la primul antrenament

"Ieri ma plimbam cu vacile prin sat" Primele DECLARATII ale noului antrenor al Barcelonei! Ce i-a spus lui Messi la primul antrenament

Quique Setien isi traieste visul cu ochii.

Noul antrenor al Barcelonei a fost prezentat oficial pe Camp Nou. Quique Setien a vorbit la conferinta de presa despre oportunitatea pe care conducerea catalanilor i-a oferit-o, dar si despre dialogul pe care l-a avut cu vedeta si capitanul echipei, Lionel Messi.

"Ieri ma plimbam cu vacile prin satul meu si astazi sunt la Barcelona, antrenandu-i pe cei mai buni din lume, la o echipa uriasa. Mai sus de atat nu pot ajunge, asta este maximul. Inca nu sunt pe deplin constient de ceea ce mi se intampla, nici in cele mai frumoase vise nu imi imaginam sa ajung aici.

Vreau sa transmit echipei entuziasmul si dorinta, aceeasi incredere pe care eu o am acum. Nu imi va fi greu sa fac asta. Am vorbit deja cu jucatorii, multe din lucrurile pe care le propunem deja le cunosc. Ideea noastra este sa mentinem exigenta si intensitatea, sa nu mai scape din mana meciurile, ca ultimul jucat.

Cand merg la o echipa, garantez un singur lucru: echipa mea va juca bine. Nu am nici un CV bogat, nici titluri, am demonstrat doar ca aceasta filosofie ma incanta.

Nu imi este rusine sa recunosc ca m-am bucurat de jocul lui Messi in timpul acestor 12-14 ani, de foarte mult timp stau in fata televizorului si urmaresc aceasta echipa si jucatorii, care m-au facut sa ma bucur de fotbal.

Am vorbit cu Messi si i-am spus, un lucru este admiratia pe care o am pentru tine si altul este situatia de acum...insa sunt sigur ca relatia cu jucatorii va fi extraordinara", a declarat Quique Setien la conferinta de presa.VIDEO PROTVPLUS.RO

Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Rita Mureșan, program strict de detox, în Thailanda

Rita Mureșan: "O săptămână, m-am hrănit cu picături de spirulină sub limbă."


12:29
Tot mai multe cazuri de gripă, în România

 Bilanțul cazurilor de gripă din România. Mihai Craiu: "Nu faceți testele de gripă acasă."


11:32
Anca Neacșu s-a demachiat în direct

Anca Neacșu: "Îmi dau tot machiajul jos, mai puțin genele."


19:41
Sore, vacanță la munte și o surpriză în direct

Sore: Am fost la munte să o învăț pe fiica mea, Erin, tehnicile snowboard-ului.


12:20
Chef Hadad, cu povești și bunătăți

Chef Hadad, planuri noi pentru acest an: "Mai deschid încă o locație în București, pe 28 aprilie."


15:53
Cum ne recuperăm feminitatea?

"Pentru noi transformarea începe când ne punem pe primul plan"


12:32
SUA impun noi reguli de viză pentru femeile însărcinate, pentru a preveni „turismul maternal”
BRAT