Eto'o: "De la cine am invatat mai mult? Nici de la Mourinho nici de la Guardiola!" Cine a fost cel mai important om din cariera lui

Eto'o: "De la cine am invatat mai mult? Nici de la Mourinho nici de la Guardiola!" Cine a fost cel mai important om din cariera lui

Samuel Eto'o nu pune pe primul loc trofeele castigate cu dublii castigatori de Champions League

Una dintre marile legende ale campionatului spaniol si al fotbalului mondial, Eto'o a dat un interviu pe larg pentru o emisiune radio din Argentina.

Printre intrebari a fost si cea referitoare la antrenorul care i-a marcat cel mai mult cariera. Desi a castigat numeroase trofee alaturi de Mourinho la Inter si Guardiola la Barcelona, printre care si trei Champions League, pentru camerunez cel mai important manager din viata lui a fost antrenorul lui de la Mallorca.

"De la cine am invatat cel mai mult? Luis Aragones, odihneasca-se in pace!", a spus Eto'o.

Eto'o si-a si motivat alegerea: "Am invatat totul de la el. Eram doar un copil. Cand te duci la Barcelona sau Inter esti deja maturizat, iar antrenorii de acolo contribuie foarte putin la dezvoltarea ta. La acel nivel managerii deja se asteapta sa iti asumi toate responsabilitatile posibile."

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies