"E cel mai bun din lume, cel mai COMPLET!" Bale nici nu il ia in calcul pe Messi, Ronaldo e idolul lui! Ce vrea sa faca starul de 91 mil €:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 10:19
"E cel mai bun din lume, cel mai COMPLET!" Bale nici nu il ia in calcul pe Messi, Ronaldo e idolul lui! Ce vrea sa faca starul de 91 mil €:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Transferat cu 91 de milioane de euro in aceasta vara de la Tottenham, Gareth Bale e sigur ca la Real Madrid poate sa progreseze.

"E evident, Cristiano Ronaldo e cel mai bun jucator din lume. E cel mai complet si eu ma voi antrena cu el, voi juca alaturi de el si voi invata de la cei mai buni. Singurul mod de a progresa este sa ai un antrenor grozav, un staff grozav ... Zidane! Asa clar poti sa devii mai bun!" a spus Bale pentru Bein Sport, citat de Marca.

Autorul unui gol chiar la debut, Bale a povestit si care au fost motivele pentru care transferul la Real s-a prelungit atat de mult: "Agentul mi-a spus de interes si ca ei voiau sa ma cumpere in aceasta vara, eram increzator ca o vor face, dar Levy trebuia sa apere interesele lui Tottenham. A fost o vara foarte stresant" a mai spus Bale, cel care spune ca acum este multumit si ca "poate sa se bucure si sa se gandeasca la viitor"

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT