"E cel mai bun din lume, cel mai COMPLET!" Bale nici nu il ia in calcul pe Messi, Ronaldo e idolul lui! Ce vrea sa faca starul de 91 mil €:

Marti 17 Septembrie 2013, 10:19
"E cel mai bun din lume, cel mai COMPLET!" Bale nici nu il ia in calcul pe Messi, Ronaldo e idolul lui! Ce vrea sa faca starul de 91 mil €:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Transferat cu 91 de milioane de euro in aceasta vara de la Tottenham, Gareth Bale e sigur ca la Real Madrid poate sa progreseze.

"E evident, Cristiano Ronaldo e cel mai bun jucator din lume. E cel mai complet si eu ma voi antrena cu el, voi juca alaturi de el si voi invata de la cei mai buni. Singurul mod de a progresa este sa ai un antrenor grozav, un staff grozav ... Zidane! Asa clar poti sa devii mai bun!" a spus Bale pentru Bein Sport, citat de Marca.

Autorul unui gol chiar la debut, Bale a povestit si care au fost motivele pentru care transferul la Real s-a prelungit atat de mult: "Agentul mi-a spus de interes si ca ei voiau sa ma cumpere in aceasta vara, eram increzator ca o vor face, dar Levy trebuia sa apere interesele lui Tottenham. A fost o vara foarte stresant" a mai spus Bale, cel care spune ca acum este multumit si ca "poate sa se bucure si sa se gandeasca la viitor"

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT