"Este INFRICOSATOR de bun!" Starurile Realului au ramas UIMITE de Gareth Bale! Cum a reusit sa-i impresioneze pe toti la antrenamente:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 19:59

	"Este INFRICOSATOR de bun!" Starurile Realului au ramas UIMITE de Gareth Bale! Cum a reusit sa-i impresioneze pe toti la antrenamente:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Real Madrid a reusit, dupa doua luni de lupta grea, sa il transfere pe Gareth Bale, fotbalist care a devenit al doilea cel mai scump din istorie, dupa Cristiano Ronaldo.

Ajuns in sfarsit pe Bernabeu, Bale este decis sa le demonstreze tuturor ca banii nu au fost irositi aiurea, iar primii pe care a reusit sa-i impresioneze sunt colegii sai.

Sergio Ramos, unul dintre cei mai influenti oameni din vestiarul echipei, a vorbit astazi in presa spaniola despre primul contact cu Bale.

"Bale este infricosator de bun. Este unul dintre cele mai mari transferuri facute vreodata si noi suntem foarte mandri ca este alaturi de noi. Adevarul este ca nici nu-l cunoasteam inainte sa vina la Real. Faptul ca nu a apucat sa joace in Champions League a contat, nu prea am apucat sa-l urmaresc. Am stiut insa ca este bun atunci cand am vazut ca antrenorul nostru insista pentru el.

Chiar si asa, nimeni nu si-a imaginat ca poate fi atat de bun. Ne-am dat seama de la primul antrenament de ce este in stare. Este incredibil de rapid si de abil, este foarte tehnic, iar cel mai infricosator lucru este ca nu e inca la 100% din capacitatea fizica. Ma intreb cum o sa joace atunci cand o sa fie pregatit", a spus Sergio Ramos, citat si de Daily Mail.

Gareth Bale, 24 de ani, a fost transferat in aceasta vara in schimbul a 91 de milioane de euro, acesta devenind al doilea cel mai scump fotbalist din istoria fotbalului.

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, fără mască în Parlament. ”Orban a fost amendat”
BRAT