fc barcelona Sergio Busquets xavi Spania

După ce s-a zvonit că pleacă, Xavi a rupt tăcerea și a spus ce se va întâmpla cu jucătorul său: „Va rămâne cu noi!”

Barcelona se află pe prima poziție în acest moment în clasamentul La Liga.

Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 18:05
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 18:04

Sergio Busquets mai are contract cu FC Barcelona până la finalul lui iunie, anul 2023, iar viitorul său se bazează doar pe decizia pe care o ia el însuși.

După ce s-a zvonit că pleacă, Xavi a rupt tăcerea și a spus ce se va întâmpla cu jucătorul său: „Va rămâne cu noi!”

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a vorbit despre faptul că Sergio Busquets va rămâne la echipă până la finalul înțelegerii jucătorului cu clubul, evidențiind că decizia rămâne la omul care a strâns aproape 700 de meciuri în picioare pentru echipa de pe Camp Nou.

„Busquets va rămâne cu noi până la finalul contractului său în iunie. După, vom vedea, va fi decizia sa. Dacă lucrurile sunt bune, vom încerca să-l convingem să continue. Cred că fereastra asta de transferuri va fi tăcută pentru noi. Sunt foarte fericit cu lotul pe care-l am acum”, a spus Xavi, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Sergio Busquets se află din 2005 la FC Barcelona

Echipa under-19 a catalnilor a fost prima aventură a spaniolului cu clubul spaniol. Busquets a făcut pasul în 2007 la a doua formație, iar în 2008 și-a făcut debutul pentru reprezentativa mare.

Închizătorul a bifat 696 de meciuri pentru FC Barcelona, a înscris doar 18 goluri și a pasat decisiv în 42 de situații, în aproape 55.000 de minute în tricoul clubului de pe Camp Nou.

În acest sezon, Busuqets a fost introdus de Xavi în 12 meciuri în La Liga și patru, în Champions League. Spaniolul a evoluat și la Campionatul Mondial din Qatar, unde a evoluat în patru partide.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!