Dragoste fără limite! Golgheterul echipei a plătit din propriul buzunar pentru a pleca din LaLiga și a juca în a treia ligă, la clubul de suflet 

Lucas Perez Cadiz Deportivo La Coruna LaLiga Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 16:35
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 16:37

Într-o lume în care banii contează mai mult pentru unii jucători decât dragostea pentru fotbal, Lucas Perez (34 ani) este abaterea de la regulă. 

Atacantul trecut pe la Arsenal a evoluat din ianuarie 2022 pentru Cadiz, grupare din LaLiga, prima ligă a Spaniei, care în prezent se află pe penultimul loc în clasament. Jucătorul este golgheterul echipei, însă asta nu l-a oprit dintr-o decizie complet neașteptată, dar luată cu sufletul. 

Lucas Perez și-a plătit o parte din transfer din buzunar pentru a se asigura însă că se întoarce la clubul său de suflet, informează SportBible

A plătit din propriul buzunar pentru a semna cu o echipă din liga a treia

Fostul jucător al „tunarilor” și-a dorit să se întoarcă la echipa sa de suflet, Deportivo La Coruna, care evoluează în a treia ligă iberică. Depor se află pe locul al patrulea în clasament și se luptă pentru a accede în Segunda, iar Lucas Perez vrea să ajute. 

Atacantul s-a reîntors la Deportivo, unde a bifat în trecut 100 de apariții, în două etape diferite. A semnat pe un an și jumătate, însă în cazul promovării, înțelegerea s-ar prelungi la trei ani și jumătate. 

Lucas Perez și-a dorit încă din vară să plece la Deportivo, însă conducerea lui Cadiz nu s-a arătat încântată de mutare. În acest sens, în iarnă, atacantul a propus să plătească chiar el jumătate din suma de transfer. 

  • două milioane de euro este cota lui Lucas Perez conform Transfermarkt. 
  • 4 goluri a reușit în 15 meciuri jucate pentru Cadiz în acest sezon. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!