xavi fc barcelona Robert Lewandowski Spania

Cum a comentat Xavi declarațiile lui Robert Lewandowski după eliminarea Barcelonei din Champions League

Robert Lewandowski nu a făcut deplasarea în Cehia, pentru ultimul meci din grupe al FC Barcelonei, în Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 21:38
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 21:42

Într-un interviu acordat pentru "La Vanguardia", polonezul a vorbit despre situația delicată a catalanilor, care au fost eliminați din Champions League. 

"În fotbal, câteodată trebuie să știi cum să câștigi și nu cum să joci ca să câștigi", a spus atacantul. 

Xavi, de acord cu Robert Lewandowski

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o înaintea confruntării cu Viktoria Plzen, antrenorul catalanilor a comentat declarațiile făcute de starul polonez.

"Știe cum să concureze și are dreptate. Trebuie să știi cum să concurezi. Trebuie să știi cum să concurezi în anumite momente. Ne-a lipsit maturitatea, avem mulți jucători tineri, am avut și accidentări... Nu sunt scuze, dar ne-a rănit", a declarat Xavi. 

Analiza lui Robert Lewandowski după primele luni la FC Barcelona

Robert Lewandowski a spus că este conștient că echipa se află într-un plin proces de reconstrucție și e nevoie de timp și răbdare pentru a ajunge la rezultatele dorite. Analizând eliminarea din Champions League, atacantul polonez a spus și ce a lipsit din jocuri. 

"Sunt la clubul la care îmi doresc să fiu și când te simți comod și fericit totul este mai ușor. Suntem în continuă evoluție. Nu mă așteptam să vin și să fie totul bine încă din primul sezon. Insist că este un proces care necesită timp și răbdare", a declarat Robert Lewandowski pentru La Vanguardia. 

Modifică setările cookies