xavi Barcelona Europa League Jose Mourinho Liga Campionilor

Reacția lui Xavi, după ce Jose Mourinho a spus despre cei de la Barcelona că sunt "rechini eșuați"

FC Barcelona este la un pas de eliminarea din Champions League, după ce a obținut doar patru puncte în primele patru runde din grupă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 19:11
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 19:11

Barcelona pare condamnată la locul 3 în grupă, care o duce în Europa League, după ce a strâns doar patru punte in primele patru jocuri. Pentru a mai spera la poziția secundă, catalanii au nevoie de vitorie contra lui Bayern, iar Inter să se împiedice în duelul cu Viktoria Plzen.

Reacția lui Xavi, după ce Jose Mourinho a spus despre cei de la Barcelona că sunt "rechini eșuați"

Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, a trimis o săgeată către Barcelona în urmă cu aproximativ două săptămâni, când a fost întrebat despre favoritele la câștigarea Europa League: "O văd pe Betis candidată, dar vor veni rechinii eșuați din Champions League și va fi dificil".

La conferința de presă premergătoare meciului Barcelona - Bayern, Xavi Hernandez a fost întrebat despre declarația tehnicianului portughez, însă a fost scurt: "Nu îi voi spune nimic lui Jose Mourinho. Dacă va trebui să jucăm în Europa League, vom încerca să câștigăm trofeul".

De asemenea, antrenorul Barcelonei a vorbit despre șansele foarte mici rămase echipei sale pentru calificarea în primăvara Champions League.

"Avem nevoie de mai mult de un miracol. Acum avem doar o mică speranță, chiar dacă suntem într-o poziție neplăcută. Uneori, în fotbal, cei care merită nu câștigă de fiecare dată. Sperăm că este ultimul lucru pe care îl vom pierde. Ghinionul este că acum nu mai depindem de noi. Competiția Champions League a fost crudă cu noi anul acesta", a mai spus Xavi, citat de Goal.

Clasamentul grupei C din Champions League

  • 1. Bayern Munchen - 12p
  • 2. Inter Milano - 7p
  • 3. FC Barcelona - 4p
  • 4. Viktoria Plzen - 0p
Modifică setările cookies