Sergio Busquets căpitan barcelona fc barcelona Spania

Condiția pusă de Sergio Busquets pentru a accepta micșorarea salariului. Căpitanul Barcelonei se gândește la viitorul său

FC Barcelona se confruntă în continuare cu probleme financiare și are nevoie urgentă de bani ca să poată înregistra noile achiziții.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 18:36
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 18:46

Una dintre modificările pe care urmează să o pună în practică este reducerea salariilor anumitor jucători, printre aceștia numărându-se și Sergio Busquets.

Căpitanul catalanilor este de acord cu această hotărâre, însă a pus o condiție pentru a o accepta. Potrivit publicației sport.es, fotbalistul de 34 de ani vrea să fie lăsat să plece la finalul sezonului dacă va simți că perioada petrecută pe Camp Nou a ajuns la final. 

Această informație a apărut la scurt timp după ce se vehiculase că FC Barcelona ar vrea ca Busquets să semneze un nou contract, valabil pentru încă doi ani, pentru a-i putea amâna plățile din acești ani. 

Cifre importante despre cariera lui Sergio Busquets

Sergio Busquets joacă pentru prima echipă a Barcelonei din 2008, an în care a fost promovat de la echipa secundă a clubului catalan. Actualul căpitan al catalanilor a fost evaluat în 2018 la 80 de milioane de euro, iar în prezent site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de nouă milioane de euro.

De opt ori campion în Spania și de trei ori câștigător al Ligii Campionilor, Sergio Busquets a strâns 682 de meciuri în tricoul celor de la Barcelona, pentru care a reușit să marcheze de 18 ori și să ofere 41 de pase decisive.

De asemenea, Busquets se mai poate lăuda și cu 137 de selecții la naționala Spaniei, cu care a câștigat Cupa Mondială și Campionatul European.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies