Arda Turan Atletico Madrid Barcelona Spania

Ce mutare! Hagi l-a inventat, azi a ajuns sa coste 41 de milioane de euro iar in aceasta vara poate ajunge la Barcelona 

Unul dintre jucatorii descoperiti de Hagi poate face pasul catre transferul vietii in aceasta vara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 09:17
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 09:18

Arda Turan este pe lista de transferuri a Barcelonei, anunta astazi catalanii de la Sport. Descoperit de Hagi de pe vremea cand era doar un copil, Arda a ajuns in prezent sa valoreze o avere.

Atletico Madrid i-a stabilit o clauza de 41 de milioane de euro, jucatorul avand contract la Madrid pana in 2017.

In decursul carierei sale, Arda Turan i-a multumit lui Hagi pentru ajutorul pe care i l-a dat:

"Am lucrat cu el la Galatasaray. Si lui ii placea sa castige. M-a invatat cum sa conduc mingea si sa n-o pierd repede. M-a invatat ca meciurile durează 90 de minute si poti alerga aproape tot timpul dupa balon si sa-l atingi doar de doua ori. De aceea e preferabil sa-l protejezi si sa-l pastrezi cand reusesti sa-l recuperezi", spunea Arda despre Hagi in AS, in 2013.

"Eu l-am descoperit, cu mine a debutat. De cand era la juniori se vedea ca acest baiat dadea mai mult ca ceilalti pe teren si in plus avea o mare personalitate. Sa ai o puternica personalitate, asa cum a avut el, te ajuta sa te maturizezi ceva mai repede decat ceilalti."

"In ceea ce ma priveste, Atletico a facut un mare transfer. Atat ca jucator, pentru ce face pe teren, dar si pentru felul sau de-a fi, ca persoana, este un supertransfer. Este un baiat bun, care iubeste fotbalul. Nu si-a pierdut pasiunea si asta este cel mai important. Are un urias talent. Sunt foarte fericit pentru el", declara Hagi in El Mundo Deportivo in momentul transferului lui Arda la Atletico Madrid.

Modifică setările cookies