Barcelona Bernardo Silva Joules Kounde Raphinha Robert Lewandowski Spania

Ce datorii?! Barcelona pune la bătaie 200 de milioane de euro pentru patru transferuri! Ce jucători vor catalanii 

Barcelona pare să își „revină” după perioada critică financiară prin care a trecut, iar oficialii de pe Camp Nou încearcă să facă transferuri de răsunet.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 10:08
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 10:12

Conducătorii Barcelonei au anunțat recent un acord cu Sixt Street pentru 10% din drepturile de televizare din LaLiga, prin care vor încasa 207.5 milioane de euro. Mai mult, catalanii au prezentat oficial Spotify drept noul sponsor principal al clubului, iar oficialii de pe Camp Nou au un nou obiectiv. 

Conform Mundo Deportivo, intenția șefilor grupării blaugrana se află în pline negocieri pentru a vinde încă 15% din drepturile TV, în schimbul unei sume de 400 de milioane de euro brut. Obiectivul este ca tranzacția să se facă până pe 17 iulie, când echipa își va începe „turneul” în Statele Unite, acolo unde va juca 4 meciuri amicale, inclusiv El Clasico, cu Real Madrid, în Las Vegas. 

Barcelona pune la bătaie 200 de milioane de euro pentru transferuri 

Sursa citată informeză că din cele 400 de milioane, conducătorii Barcelonei estimează că vor 200 de milioane de euro vor fi folosite pentru transferul marilor obiective ale clubului: Robert Lewandowski, Joules Kounde, Bernardo Silva și Raphinha. 

Barcelona îi mai are pe lista de transferuri și pe Cesar Azpilicueta și pe Marcos Alonso de la Chelsea. Căpitanul londonezilor ajunsese la un acord verbal pentru a pleca gratis în vară, când i-ar fi expirat contractul, însă oficialii englezi au activat clauza prin care ințelegerea se prelungea pe încă un sezon. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies