Carlo Ancelotti, gata de finala cu FC Barcelona: „Nu ne-am săturat de trofee!”

Carlo Ancelotti fc barcelona Real Madrid Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 15:43
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 15:45

Real Madrid și FC Barcelona se duelează în finala Supercupei Spaniei, duminică de la 21:00. 

Cele două echipe se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon, madrilenii impunându-se în duelul din campionat, scor 3-1. Meciul se desfășoară la Riad, iar Carlo Ancelotti și Xavi Hernandez au susținut conferințele de presă premergătoare partidei. 

Carlo Ancelotti: „Nu știu dacă ăsta e cel mai bun mod de a te impune în fața Barcei!” 

Tehnicianul italian a fost întrebat despre „foamea” de gol a echipei sale și dacă mai există dorință de a câștiga trofee după atâtea deja cucerite. Totodată, Ancelotti a punctat că Realul va lupta pentru fiecare trofeu, nu doar pentru Champions League. 

„Toate trofeele sunt importante, oferă încredere și creează un ambient bun. Echipa este motivată. Jucătorii sunt obișnuiți cu tipul acesta de presiune. Nu ne gândim la al 16-lea trofeu Champions League, ne gândim doar la Supercupă. 

E ceva foarte complicat și trebuie să continuăm pas cu pas și să ajungem bine la finalul sezonului. Nu suntem sătui de titluri, niciodată nu te plictisești să câștigi, jucătorii au o mentalitate mare, ne aflăm la un club foarte exigent și nu îți permite să te saturi. 

Nu știu dacă intensitatea e cel mai bun mod de a te impune în fața Barcei. Trebuie să facem un meci foarte complet, atât defensiv cât și ofensiv. Intensitatea nu e cheia”, a declarat Ancelotti conform sport.es. 

Ce a spus Carlo Ancelotti despre problemele de lot 

Real Madrid l-a recuperat pe Karim Benzema, absent în mare parte din startul sezonului, însă nu se poate baza pe Alaba și Tchouameni pentru finala cu Barcelona, accidentați înainte de semifinală. 

„Benzema s-a întors și ne oferă multă încredere pentru această parte a sezonului. E o piesă mult prea importantă pentru noi. Echipa a știut să suplinească bine absența lui, însă a venit să ne ajute. 

Accidentările ne preocup. Pe lângă cei doi care au rămas la Madrid și Lucas Vazquez, restul nu au probleme. Camavinga s-a recupera bine și Militao se va antrena fără probleme”, a adăugat antrenorul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!