Răspunsul lui Xavi după ce a fost întrebat despre schimbul Depay - Carrasco: "Asta îi voi cere clubului!"

Xavi Hernandez Atletico Madrid fc barcelona Memphis Depay Yannick Ferreira-Carrasco Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 14:23
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 14:21

FC Barcelona i-ar fi propus un schimb de jucători lui Atletico Madrid în fereastra de mercato din această iarnă, însă mutarea se află sub semnul întrebării.

Presa din Spania a scris că Barcelona ar fi dispusă la un schimb cu Atletico Madrid prin care Memphis Depay (28 de ani) să meargă pe Wanda Metropolitano, iar Yannick Carrasco (29 de ani) să facă drumul invers, pe Camp Nou.

Xavi, întrebat despre schimbul Depay - Carrasco

Deși spaniolii au scris că Xavi ar fi încântat de posibilul transfer al lui Yannick Carrasco, antrenorul a transmis înaintea finalei Supercupei Spaniei cu Real Madrid, fără a da vreun nume, că nu vrea să se despartă de niciun jucător, decizia rămânând la latitudinea elevilor săi.

"Nu vreau să plece nimeni. Nu voi da niciun nume, însă dacă un jucător își dorește să plece, voi cere clubului un alt fotbalist care să îl înlocuiască", a spus Xavi, citat de Sport.

  • 30 de milioane de euro este cota lui Yannick Carrasco conform Transfermarkt
  • 4 goluri și două assist-uri a reușit în 23 de meciuri jucate în acest sezon 
  • 20 de milioane de euro este cota lui Memphis
  • 4 meciuri a jucat în acest sezon pentru Barcelona, având un gol marcat și un assist

Problemele financiare ale Barcelonei pot împiedica transferul lui Carrasco

Barcelona nu s-ar opune plecării lui Memphis, iar conform relevo.com, catalanii ar fi dispuși la un schimb cu Atletico Madrid. Sursa citată informează că gruparea de pe Camp Nou l-ar ceda pe Memphis și și-ar dori să îl transfere pe Yanick Carrasco. Madrilenii însă nu ar fi dispuși la un astfel de schimb. 

Chiar și în cazul în care Atletico ar ceda și l-ar lăsa pe belgian să plece, există șanse ca Barcelona să nu îi poată adapta salariul la situația financiară. Catalanii sunt limitați din acest sens, iar Carrasco nu ar fi dispus să accepte un salariu mai mic decât cel pe care îl are la echipa lui Diego Simeone.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!