Karim Benzema Carlo Ancelotti Franta Real Madrid Spania

A fost sau nu scos din schemă Karim Benzema la Mondialul din Qatar? Declarațiile lui Carlo Ancelotti care ridică suspiciuni

După pauza provocată de desfășurarea Campionatului Mondial din Qatar se reiau meciurile din La Liga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 17:01
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 17:18

La conferința de presă premergătore partidei cu Real Valladolid, Carlo Ancelotti a vorbit despre situația lui Karim Benzema, dezvăluind că Balonul de Aur este într-o formă foarte bună, fără să comenteze deciziile luate la naționala Franței. 

"Nu sunt implicat în decizia luată de staff-ul naționalei Franței. Au evaluat la acel moment situația lui Benzema și au stabilit că nu ar putea juca la Cupa Mondială. Noi am regăsit un jucător cu mult entuziasm, foarte motivat. Știe că în prima parte a sezonului nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și vrea să arate ce trebuie în partea a doua", a declarat Carlo Ancelotti în cadrul unei conferințe de presă. 

Karim Benzema s-a accidentat la un antrenament în Qatar chiar înainte de primul meci al Franței, iar Didier Deschamps a decis să îl renunțe la serviciile sale și să îl trimită înapoi acasă. Totuși, așa cum mai multe surse susțin, starul lui Real Madrid putea fi apt încă din faza optimilor, având în vedere că nu era o accidentare gravă.

Karim Benzema și-a anunțat retragerea din naționala Franței

Chiar înainte de finala cu Argentina, Balonul de Aur a spus că "nu este interesat" de o revenire la naționala Franței. 

Karim Benzema a lipsit din naționala Franței aproape șase ani, din 2015 până în 2021, după scandalul care l-a avut ca protagonist pe Mathieu Valbuena, pe care Benzema era acuzat că escrocheze într-o afacere de șantaj, care a avut legătură cu un 'sex tape'.

Fotbalistul a revenit la naționala Franței și a fost în lotul lui Didier Deschamps chiar și la EURO 2020. A marcat de 37 de ori în 97 de apariții pentru "Cocoșul Galic", pentru care a debutat cu gol într-un meci cu Austria, disputat pe 28 martie 2007.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!