GALERIE FOTO Cântăreața care va avea logo-ul imprimat pe tricourile Barcelonei în ”El Clasico” cu Real Madrid!

fc barcelona El Clasico Karol G Real Madrid spotify Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 14:38
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 14:48

FC Barcelona și marea rivală din Madrid vor fi adversare săptămâna viitoare.

Jucătorii echipei de fotbal FC Barcelona vor purta pe tricouri logo-ul cântăreţei columbiene Karol G la "El Clasico", derby-ul de tradiţie cu Real Madrid, săptămâna viitoare, a anunţat, vineri, campioana en titre a Spaniei, citată de AFP.

FC Barcelona a mai purtat logo-ul trupei Rolling Stones şi ale unor artişti precum Drake şi Rosalia la precedentele derby-uri, în cadrul acordului său de sponsorizare cu platforma de streaming muzical Spotify.

"De data aceasta, Karol G, artista muzicii latine - cea mai ascultată din lume pe Spotify în ultimii patru ani, este cea care va fi onorată de clubul nostru", a transmis clubul catalan într-un comunicat dat publicităţii.

FC Barcelona, contract de sponsorizare cu Spotify în valoare de 280 de milioane de euro

FC Barcelona a semnat contractul de sponsorizare cu Spotify, renumitul serviciu suedez de audiţie a muzicii în streaming, cu sediul la Stockholm, în martie 2022 pentru patru sezoane.

El se ridică la o valoare de 280 de milioane de euro.

Real Madrid conduce în La Liga cu opt puncte avans faţă de FC Barcelona, care trebuie să câştige pentru a reduce ecartul şi pentru a-şi păstra şansa de apărare a titlului. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!