Black Metal Eirik Bakke Sogndal Tore Andre Flo Vreid Fotbal extern

GALERIE FOTO Echipa cu o trupă de black metal pe tricouri este antrenată acum de fostul golgheter al lui Chelsea!

Tore Andre Flo, aflat la prima experiență ca tehnician, l-a înlocuit recent la Sogndal pe Eirik Bakke, și el fost jucător în Premier League, la Leeds United și Aston Villa.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 13:54
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 13:54

Sogndal Fotball, echipă din 1. divisjon (liga secundă din Norvegia) antrenată în prezent de Tore Andre Flo (48 de ani), fostul atacant de la Chelsea sau Rangers, a evoluat atât în sezonul recent încheiat, cât și în partidele de pregătire din acest an, cu logo-ul unei trupe de black metal pe tricourile de joc.

Bakke și membrii trupei Vreid au fost coechipieri la juniori

A fost vorba despre un parteneriat între clubul de fotbal și formația Vreid, originară chiar din orașul Sogndal și formată după destrămarea trupei Windir, cauzată de decesul prematur al lui Terje "Valfar" Bakken.

”Acest club ne-a marcat copilăria și tinerețea, este iubire pe viață”, au declarat membrii trupei de black metal, care au fost coechipieri la juniori cu Eirik Bakke (44 de ani), fostul internațional norvegian trecut prin Premier League la Leeds United și Aston Villa, care și-a început și încheiat cariera la Sogndal, devenind după retragere antrenorul echipei.

După șapte sezoane pe banca tehnică, Bakke a renunțat, iar antrenor a devenit din acest an Tore Andre Flo, care la rândul lui și-a început și încheiat cariera de jucător la Sogndal, o carieră care a culminat cu perioada petrecută la Chelsea.

Flo a fost coechipier cu Dan Petrescu la Chelsea între 1997 și 2000

Norvegianul a jucat trei ani și jumătate pe ”Stamford Bridge”, între 1997 și 2000, perioadă în care a fost coechipier cu Dan Petrescu și a câștigat cinci trofee. 

În sezonul 1999-2000, când londonezii au câștigat Cupa Angliei, Flo a fost chiar golgheterul lui Chelsea, care îi avea atunci în atac pe legendarii George Weah și Gianfranco Zola.

Ieri, în prima etapă a noului sezon, debutul lui Tore Andre Flo ca antrenor principal a fost unul perfect: 2-0 cu Raufoss.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!